6-mystika-pou-kryvi-idiotikos-ntetektiv

6 μυστικά που κρύβει ο ιδιωτικός ντετέκτιβ

6 μυστικά που κρύβει ο ιδιωτικός ντετέκτιβ

Στις ταινίες, οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ συχνά απεικονίζονται ως τραμπούκοι που δίνουν λύση όπου η αστυνομία δεν μπορεί να χτυπήσει τις πόρτες και να ξυλοκοπήσει υπόπτους. Στην πραγματικότητα, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ που είναι εξουσιοδοτημένος απαγορεύεται να στείλει κάποιον ύποπτο με σπασμένα πλευρά στο νοσοκομείο. Αντιμετωπίζουν την απάτη, την απιστία και την εταιρική ανυπαρξία, χτίζοντας μια υπόθεση επιμελώς μέσα από καταγραφές και private investigations, χρησιμοποιώντας την εμπειρία που αποκτήθηκε από το υπόβαθρο στην επιβολή του νόμου, την πρόληψη των απωλειών ή τον στρατό.

1. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ εργάζεται ως μυστικός

Μην απορήσετε αν γνωρίσετε κάποιον υπάλληλο σε πολυεθνική ή νοσοκομείο και αποδειχθεί τελικά ότι ήταν ιδιωτικός ντετέκτιβ! Αν η υπόθεση του επιβάλλει να εισχωρήσει σε κάποια συγκεκριμένη θέση για να αποδείξει αν υπάρχει απάτη, ή για παρακολούθηση ατόμων, τότε μπορεί ήδη να έχετε κάποιον συνάδελφο που είναι ντετέκτιβ στην Αθήνα, αλλά να μην το γνωρίζετε. Άλλωστε, αυτή είναι η δουλειά τους… Να μην τους ανακαλύπτουν και να δουλεύουν ως μυστικοί.

2. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ προσποιείται τον φίλο για να αποδείξει ερωτική απάτη

Τα Online ραντεβού είναι ένας τρόπος για να επωφεληθούν οι επιτήδειοι μοναχικές γυναίκες, αλλά και άντρες που αναζητούν στοργή και συντροφικότητα. Οι ρομαντικές σχέσεις στο διαδίκτυο μερικές φορές δεν κρύβουν και τις καλύτερες προθέσεις. Όταν υπάρχουν υποψίες για το αν το πρόσωπο που συναναστρέφονται τους λέει την αλήθεια και είναι όντως το πρόσωπο που υποδύεται, τότε προσλαμβάνουν έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ για να ερευνήσει το πρόσωπο και τη ζωή του. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου κάποιος ισχυρίζεται ότι έχει επιχειρήσεις και ιδιοκτησίες που στην πραγματικότητα δεν έχει. Συνήθως, ο πελάτης είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα που είναι πιθανόν χήρα με μεγάλη περιουσία, ή δυνατότητα ρευστοποίησης της.

3. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ κατουράει σε πλαστικά μπουκάλια!

Δυστυχώς, για έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ όταν βρίσκεται σε παρακολούθηση για να αποδείξει απιστία, ή αδικαιολόγητη σωματική άσκηση στην περίπτωση της αποζημίωσης εργαζομένων, πρέπει να παραμένει στη θέση του για πολλές ώρες, ώστε να μην γίνεται αντιληπτή η θέση του. Αυτό σημαίνει να μην βγαίνεις συνεχώς από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο! Δύσκολες καταστάσεις… ιδίως αν ο ιδιωτικός ντετέκτιβ είναι γυναίκα!

4. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ ψάχνει στα σκουπίδια!

Παρά το γεγονός ότι διαθέτουν πληθώρα πληροφοριών τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε δημόσιους χώρους όπου αναζητούν και ερευνούν, οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ, κάποιες φορές, θεωρούν τα σκουπίδια την καλύτερη πηγή τους. Όταν κάποιος θέλει να ξεφορτωθεί κάτι που τον ενοχοποιεί ή δεν θέλει να το δουν άλλοι, το πετάει! Άρα τα σκουπίδια κρύβουν τα περισσότερα μυστικά.

5. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ θα δημιουργήσει ψεύτικο λογαριασμό FACEBOOK για να σας ελέγξει

Όλοι ανεβάζουν καθημερινά στο Facebook τη ζωή τους… Τι κάνουν, που τρώνε, που διασκεδάζουν! Δεδομένου ότι κανείς δεν θα δεχτεί αίτημα φιλίας από έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ, κάποιοι επιλέγουν τη δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών. Τι πιο εύκολο από το να είσαι μια ξανθιά σεξοβόμβα που όλοι θα ήθελαν να έχουν φίλη στο διαδίκτυο!

6. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ μπορεί να βρει πόσα χρήματα έχετε

Ανάλογα με τον τόπο εγκατάστασής τους, ενδέχεται να επιτρέπεται στους ιδιωτικούς ντετέκτιβ να έχουν πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς σας. Δεν μπορούν να διαχειριστούν τα χρήματά σας, αλλά μπορούν να μάθουν πόσα ακριβώς χρήματα έχετε εάν χρειαστεί να παρακρατήσουν περιουσιακά στοιχεία κατά τη διάρκεια διαζυγίου ή άλλης διαφοράς. Μπορεί στο δικαστήριο να μη γίνονται αποδεκτά, αλλά είναι χρήσιμες πληροφορίες που επιτρέπεται να δοθούν σε δικηγόρους.

Δείτε περισσότερα για ιδιωτικό ντετέκτιβ:

avatar

Georgia

Στη μάχη της επικαιρότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.