Αρχή » Διαφήμιση

Διαφήμιση

anagnwsthsΟ Αναγνώστης είναι ένας ελληνόφωνος, διεθνής ιστότοπος που περιέχει επιλεγμένη θεματολογία από τον χώρο της τέχνης, της τεχνολογίας, των ταξιδιών, του ευ ζην και της διαφήμισης.

Τα άρθρα είναι γραμμένα από την δική μας ομάδα (εκτός από όσα αναφέρουν συγκεκριμένη πηγή συνεργαζόμενου ιστότοπου) και αποτελούν προϊόντα δικής μας πρωτότυπης παραγωγής αφού πρώτα ολοκληρώσουμε την ανάλογη έρευνα που αφορά στο εκάστοτε θέμα.

Ο Αναγνώστης προσφέρει την δυνατότητα προβολής και διαφήμισης μέσω συγκεκριμένων άρθρων που γράφονται από την συντακτική μας ομάδα και αφορούν τις υπηρεσίας ή τα προϊόντα του διαφημιζόμενου (παράδειγμα #1, παράδειγμα #2).

Λόγω της αυστηρής μας πολιτικής στην επιλογή των θεμάτων μας, είμαστε επιλεκτικοί σχετικά με το είδος των διαφημιζόμενων υπηρεσιών και προϊόντων που μας ζητάνε να προβάλουμε.

Ο ιστότοπος μας στοχεύει πάντα στην ποιότητα – και όχι στην ποσότητα – τόσο των άρθρων μας όσο και των αναγνωστών μας. Η τακτική αυτή δεν αποφέρει δεκάδες χιλιάδες περαστικούς αναγνώστες αλλά μια συνεχώς αυξανόμενη ομάδα σταθερών αναγνωστών.

Επικοινωνούμε καθημερινά με τους αναγνώστες μας μέσω του κοινωνικού δικτύου Facebook στο οποίο προβάλλουμε τα δημοσιευμένα μας άρθρα. Ο ανοικτός αυτός διάλογος μας βοηθάει να κατανοούμε τις προτιμήσεις των αναγνωστών μας και να αναπτύσσουμε μια φιλική σχέση μεταξύ μας.

Όσον αφορά μερικά στατιστικά στοιχεία:

  • οι δημοσιεύσεις μας δέχονται ανά μέσο όρο 35Κ προβολές ανά μήνα.
  • Ο μέσος χρόνος διαβάζει ένας επισκέπτης τον Αναγνώστη είναι 7 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα.
  • Οι επισκέπτες μας προέρχονται κυρίως από την Ελλάδα και την Κύπρο και στην συνέχεια από χώρες που υπάρχουν αρκετοί Έλληνες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία. Υπάρχουν επίσης αρκετοί επισκέπτες από την Αυστραλία καθώς και από άλλες Ευρωπαϊκές και Λατινοαμερικανικές χώρες.
  • Η καθημερινή μας επαφή με τους αναγνώστες μας στο Facebook αποδίδει ανά μέσο όρο 538 ενεργές αλληλεπιδράσεις ανά μήνα (δηλαδή περίπου 18 αλληλεπιδράσεις την ημέρα ως σχόλια στα άρθρα, like κλπ).

Η διαφήμιση στον Αναγνώστη διαφέρει τόσο ως προς το περιεχόμενο, όσο και ως προς το είδος. Σε αντίθεση με ένα απλό banner που πληρώνετε τις εμφανίσεις και τα κλικ για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, η διαφήμιση σας θα παραμένει στο αρχείο των άρθρων μας για πάντα.

Τα άρθρα μας αναδημοσιεύονται – κατόπιν δικής μας έγκρισης – και σε τρίτους ιστότοπους συνεπώς η προβολή των διαφημιζόμενων προϊόντων και υπηρεσιών σας αυξάνεται.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.