Roofing Montclair

Ο σωστός τύπος δαπέδου για κάθε δωμάτιο

Κάθε δωμάτιο του σπιτιού είναι διαφορετικό από μόνο του και αντιμετωπίζει τις δικές του μοναδικές προκλήσεις. Υπάρχει ο σωστός τύπος δαπέδου για κάθε δωμάτιο. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή ενός δαπέδου που λειτουργεί για το ένα μπορεί να μην είναι κατάλληλη για την άλλη. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν χρειάζεται πλέον να επιλέγουν ανάμεσα στην εμφάνιση και την ανθεκτικότητα. Η εταιρεία Montclair roofing, ιδρυμένη από Έλληνες ομογενείς, αναλαμβάνει εδώ και πολλά χρόνια υπηρεσίες εγκατάστασεις νέων δαπέδων και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Η πρόοδος της τεχνολογίας δαπέδων επέτρεψε στους κατασκευαστές να δημιουργήσουν δάπεδα βινυλίου και πορσελάνη που περνά εύκολα για πολυτελές μάρμαρο. Και σε αντίθεση με το ψεύτικο δάπεδο του παρελθόντος, τα σημερινά προϊόντα εξαλείφουν την επανάληψη μοτίβων και ενσωματώνουν υφή για διπλή δόση ρεαλισμού.

Μπορείτε να έχετε ανθεκτικότητα και καλή εμφάνιση από πολλούς τύπους δαπέδων, όπως ξύλο, πλαστικοποιημένο, πλακάκι από πορσελάνη και βινύλιο. Ακόμα και το δάπεδο από σκληρό ξύλο μπορεί να διατηρήσει τη λάμψη και τη ζεστασιά του, εάν είναι τοποθετημένο στα σωστά μέρη.

Ο σωστός τύπος δαπέδου για κάθε δωμάτιο σύμφωνα με την εταιρεία Montclair Roofing

Είσοδος, σαλόνι και τραπεζαρία

Το σκληρό ξύλο, ειδικά από βελανιδιά, είναι γενικά μια πιο δημοφιλής επιλογή για τους κοινόχρηστους χώρους σε οποιοδήποτε σπίτι. Είναι μια διαχρονική, κλασική εμφάνιση που προσθέτει αξία σε οποιοδήποτε σπίτι. Το συμπαγές σκληρό ξύλο είναι φυσικό, μπορεί να τελειοποιηθεί πολλές φορές και μπορεί να διαρκέσει μια ζωή. Το κεραμικό πλακάκι είναι επίσης μια κομψή, παραδοσιακή επιλογή, αν και μπορεί να γίνει πιο κρύο από το ξύλο. Αυτοί οι κοινόχρηστοι χώροι του σπιτιού είναι ειδικά εκείνοι που θέλετε υψηλής ποιότητας δάπεδο για εμφάνιση, απόδοση και προστιθέμενη αξία.

Αυτή η δημοφιλής επιλογή είναι ιδανική για περιοχές με υψηλή κίνηση λόγω των ασυναγώνιστων κατασκευαστικών ιδιοτήτων και της γνωστής μακροζωίας του. Το ξύλινο δάπεδο είναι επίσης γνωστό για τη διαχρονική οπτική του εμφάνιση και την ικανότητά του να φέρνει ζεστασιά και στυλ στο χώρο.

 

Υπνοδωμάτια, καθιστικό και γραφείο

Η αντιστοίχιση του σκληρού ξύλου σε ένα σπίτι είναι μια πρακτική επιλογή για όλα τα δωμάτια όπου υπάρχει μικρή έκθεση σε υγρασία. Αυτό θα περιλαμβάνει επίσης το καθιστικό, το γραφείο και τα υπνοδωμάτια. Πολλά σπίτια έχουν επίσης τις κουζίνες σε σκληρό ξύλο. Πρέπει απλώς να βεβαιωθείτε ότι οι υγρές διαρροές καθαρίζονται γρήγορα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτά τα δωμάτια είναι πιο ιδιωτικά, είναι πρακτικό να εξετάζουμε πιο προσιτές επιλογές, όπως laminate ή μοκέτα. Το δάπεδο από laminate μπορεί να φαίνεται σχεδόν ίδιο με το σκληρό ξύλο, ενώ κοστίζει πολύ λιγότερο. Η μοκέτα μπορεί επίσης να εξοικονομήσει χρήματα παρέχοντας περισσότερο από τον απλό, άνετο παράγοντα που μπορεί να θέλετε σε αυτά τα δωμάτια.

Εάν πρόκειται για παιδικό υπνοδωμάτιο, τότε θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να έχετε την απαλότητα της μοκέτας. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του χαλιού είναι να το κρατά καθαρό. Αναζητήστε υποαλλεργικό χαλί για να ελαχιστοποιήσετε τη μούχλα και τα αλλεργιογόνα.

 

Κουζίνα και μπάνιο

Η κουζίνα και το μπάνιο  είναι τα δωμάτια που χρειάζονται δάπεδο ανθεκτικό στην υγρασία, ειδικά το μπάνιο. Το πλακάκι πορσελάνης είναι η καλύτερη επιλογή και είναι ιδανικό για ντους και δάπεδα μπάνιου. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό και ανθεκτικό στις γρατσουνιές και μπορεί να διαρκέσει μια ζωή. Συνιστάται επίσης κεραμικό πλακίδιο, αν και το κεραμικό είναι ελαφρώς λιγότερο αδιάβροχο. Είναι επίσης λιγότερο δαπανηρό, όπως και το βινύλιο.

Τα δάπεδα από κεραμικό και βινύλιο εξακολουθούν να είναι εξαιρετικές επιλογές για την κουζίνα, το πάτωμα του μπάνιου, το πλυντήριο και το χώμα. Ειδικά σχεδιασμένο για να μιμηθεί τον σχεδιασμό πολυτελών σανίδων από σκληρό ξύλο και κεραμικών πλακιδίων, αυτό το στυλ δαπέδων έχει επίσης δημιουργηθεί για να αντέχει στις απαιτήσεις των περιοχών που είναι επιρρεπείς σε υγρασία, όπως η κουζίνα. Το πλακίδιο βινυλίου είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό. Το δάπεδο βινυλίου προσφέρει ακόμα καλύτερη αντοχή στο νερό, αλλά είναι ευαίσθητο στις γρατζουνιές.

 

Γκαράζ

Η αναβάθμιση του γκαράζ με επένδυση δαπέδου είναι μια πολύ σημαντική επένδυση. Βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση από απλό σκυρόδεμα. Το γυμνό σκυρόδεμα απορροφά εύκολα λεκέδες και μπορεί γρήγορα να γίνει άσχημο. Το γυαλισμένο σκυρόδεμα είναι χαμηλού κόστους, χαμηλής συντήρησης, εξαιρετικά ανθεκτικό και μπορεί να φαίνεται τόσο όμορφο όσο η πέτρα, το μάρμαρο και το πλακάκι. Το σκυρόδεμα είναι αλεσμένο και γυαλισμένο σε καθρέφτη σαν φινίρισμα. Μπορεί να χρωματιστεί ή να βαφτεί με οποιοδήποτε χρώμα ή συνδυασμό χρωμάτων.

Μια άλλη επιλογή είναι η επικάλυψη του σκυροδέματος με εποξική. Το εποξικώς εφαρμοσμένο επίστρωμα είναι πολύ υψηλότερης ποιότητας επίστρωση από ό, τι το κάνετε μόνοι σας για βαφή δαπέδου γκαράζ. Είναι πολύ παχύτερο, ανθεκτικό, διαρκεί περισσότερο και μπορεί να δώσει την ίδια εμφάνιση με το γυαλισμένο σκυρόδεμα. Επίσης, το πλακίδιο βινυλίου είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι ανθεκτικό, φθηνό, προσφέρει κάποια ανθεκτικότητα και είναι πολύ εύκολο να ξαπλώσετε τον εαυτό σας. Το πλακίδιο βινυλίου μπορεί να φαίνεται υπέροχο και μιμείται ξύλο, πέτρα ή κεραμικό πλακίδιο.

 

Υπόγειο

Οι επιλογές υπογείου είναι παρόμοιες με το γκαράζ. Τα υπόγεια, όπως τα πατώματα γκαράζ είναι σκυρόδεμα και μπορεί να υποστούν υγρασία και κρύο. Τα καλύτερα υλικά δαπέδων προσφέρουν καλή αντοχή στην υγρασία. Και πάλι, το γυαλισμένο σκυρόδεμα, οι εποξειδικές επικαλύψεις και τα πλακάκια βινυλίου είναι ιδανικά.

Το κατασκευασμένο ξύλινο δάπεδο είναι μια άλλη επιλογή εάν θέλετε ξύλινο δάπεδο. Το κατασκευασμένο ξύλο είναι πολύ πιο ανθεκτικό στην υγρασία από το σκληρό ξύλο, αν και θα χρειαστεί ακόμα ένα φράγμα υγρασίας. Το χαλί χρησιμοποιείται επίσης μερικές φορές σε υπόγεια, αν και απαιτεί επίσης ένα φράγμα υγρασίας μαζί με ένα υπόστρωμα από κόντρα πλακέ.

 

Βεράντες

Οι βεράντες υπόκεινται σε υγρασία και πιθανώς υγρασία από βροχή. Θέλετε επίσης εκεί δάπεδο ανθεκτικό στην υγρασία. Για τις περισσότερες βεράντες το γυαλισμένο σκυρόδεμα είναι ιδανική επιλογή. Δεν χρειάζεται επιπλέον υλικά δαπέδου, αλλά θα χρειαστείτε έναν επαγγελματία για να αλέσετε και να γυαλίσετε το σκυρόδεμα. Φαίνεται τόσο καλό όσο το κεραμικό ή η πορσελάνη, αλλά πιθανότατα κοστίζει λιγότερο.

Το πλακάκι ή το γυαλισμένο σκυρόδεμα είναι εξαιρετικές επιλογές, αλλά μπορεί και τα δύο να γίνουν κρύα. Για κάτι πιο ζεστό, φθηνό και εύκολο στην εγκατάσταση, ο χλοοτάπητας εσωτερικού / εξωτερικού χώρου είναι ιδανικός.

Ο σωστός τύπος δαπέδου για κάθε δωμάτιο

Η απόφαση για το ποιο είδος δαπέδου είναι καλύτερη για κάθε δωμάτιο εξαρτάται πραγματικά από πολλούς παράγοντες όπως ο προϋπολογισμός, η ανθεκτικότητα. Επίσης, πρέπει να σκεφτείτε την έκθεση του κάθε χώρου σε υγρασία, τη συντήρηση, την εμφάνιση και την γενικότερη αισθητική που θέλετε να έχει το σπίτι σας. Εμπιστευτείτε τη Montclair roofing για ένα αποτέλεσμα που θα σας δικαιώσει.

Διαβάστε περισσότερα για την εταιρεία Roofing Montclair:

avatar

Georgia

Στη μάχη της επικαιρότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.