Προφυλακίστηκαν 4 από τα 14 φερόμενα ως μέλη κυκλώματος μαστροπείας

Προφυλακίστηκαν 4 από τα 14 φερόμενα ως μέλη κυκλώματος μαστροπείας

Προφυλακίστηκαν τα τέσσερα από τα 14 φερόμενα ως μέλη του  κυκλώματος μαστροπείας που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία.  Ανάμεσά τους και ο  48χρονος φωτογράφος ο οποίος φέρεται ως αρχηγός  ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει τον ανακριτή πως δεν έχει σχέση με όσα του καταλογίζονται και  με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Δεν παραπλάνησα κανέναν. Οι περισσότερες κοπέλες ήταν Ελληνίδες, άλλες φοιτήτριες οι οποίες πριν ξεκινήσουν να εκδίδονται είχαν βγάλει σε μένα γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που είχα αναρτήσει στο σχετικό site με τη ρητή συναίνεσή τους, χωρίς ίχνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης όσον αφορά την δραστηριότητά τους», φέρεται να υποστήριξε στον ανακριτή ο 48χρονος κατηγορούμενος.

Απαντώντας σε «βροχή» ερωτήσεων ανακριτή και εισαγγελέα, ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος αρνήθηκε ότι  εξανάγκασε ή εκβίασε τις  κοπέλες να έχουν ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή, ισχυριζόμενος πως …γνώριζαν τι έκαναν.

«Από την πρώτη στιγμή ο σκοπός της εργασίας τους ήταν ξεκάθαρος και στις περισσότερες περιπτώσεις όπως και σε αυτή της ανήλικης, κανένα από τα φερόμενα ως «θύματα» δεν απαντούσε άμεσα αν δέχεται ή όχι, στον τομέα τόσο της φωτογράφησης όσο και στην πραγματοποίηση στην συνέχεια ερωτικών ραντεβού.»

. Σύμφωνα με τη δικογραφία, το κύκλωμα έκλεινε 30 ωριαία ραντεβού την ημέρα τα οποία χρέωνε τουλάχιστον 140 ευρώ την ώρα. Η τιμή ωστόσο αυτή δεν ήταν σταθερή αφού καθοριζόταν από τις …παροχές.  

 Ενδεικτική είναι η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των κατηγορουμένων.

Κατηγορούμενος1. Έλα ρε τι έγινε; Σε ξύπνησα;

Κατηγορούμενος 2: όχι, όχι

Κατηγορούμενος1: Πουλάκι μου η μικρή είναι κάτω σ’ εσένα ε;

Κατηγορούμενος 2: Ναι.

Κατηγορούμενος 1: Πήγαινε ξύπνα τη να φάει τίποτα, να πιει κανά καφέ γιατί 18.30 πρέπει να φύγει. ‘Εχει στις 19.00 ραντεβού.

Σε μία άλλη τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ κοπέλας και κατηγορουμένου αναφέρεται:

Κοπέλα: Να σε ρωτήσω κάτι; Εμένα η 1 ώρα είναι 160, ωραία; Το δίωρο γράφει 300.

Κατηγορούμενος: Ναι, το αφαιρούμε από εμάς. Εντάξει;

Κοπέλα: Α, το αφαιρείς από το ….α! εγώ παίρνω.

Κατηγορούμενος: Έγινε, κανονικά.

Κοπέλα: 90 και 90 κανονικά.

Κατηγορούμενος : Έγινε, έγινε. Έλα…

Κοπέλα: Α, εντάξει, όπως μου το είχε πει η Άννα.

«Μας ξεγέλασε η μαθήτρια»

Μεταξύ των γυναικών που εκδίδονταν ήταν και μία 17χρονη μαθήτρια λυκείου, η οποία όμως, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, του είχε παρουσιαστεί ως ενήλικη.

«Η ανήλικη εξετάστηκε από ψυχολόγο όπως προβλέπει η διαδικασία, έδωσε κατάθεση στην οποία περιγράφει ότι ¨ξεγέλασε» τον φερόμενο ως αρχηγό ότι είχε συμπληρώσει τα 18 στις 15 Δεκεμβρίου του 2018. Είπε ψέματα. Η φωτογράφισή της έγινε τον Ιανουάριο όταν κατά τα λεγόμενά της δεν ήταν ανήλικη. Δε θα μπορούσε να το ξέρει ο κατηγορούμενος» δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου Αντώνης Παπαδόγιαννης.

Από τους συνολικά 14 κατηγορουμένους οι 10 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ στην υπόθεση κατηγορούνται άλλα 11 άτομα που δεν έχουν συλληφθεί.Source link

avatar

Georgia

Στη μάχη της επικαιρότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.