SEO-TI-EINAI

Search engine optimization – SEO τι είναι;

Search engine optimization – SEO τι είναι;

Υπηρεσίες προώθησης και προβολής

Όταν αναφερόμαστε στον όρο SEO ή αλλιώς SEARCH ENGINE OPTIMIZATION, εννοούμε όλες τις διαδικασίες βελτιστοποίησης που πραγματοποιούνται σε μια ιστοσελίδα (και κατ’επέκταση σε έναν ιστότοπο), για την όσο το δυνατόν καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Η βελτιστοποίηση (optimization), πραγματοποιείται για λέξεις και φράσεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν την εταιρία, το προϊόν ή τον εκάστοτε ιστότοπο. Ο σκοπός είναι η απόκτηση μιας κυριαρχικής θέσης στην αγορά την οποία ανήκει.

Αυτό επιτυγχάνεται σταδιακά, και συνήθως μετά την πάροδο μερικών εβδομάδων. Λέμε συνήθως, γιατί ο βαθμός δυσκολίας ποικίλλει, αφού είναι ανάλογος με την στοχευόμενη αγορά. Κανένας δέν μπορεί να εγγυηθεί την πρώτη θέση στα αποτελέσματα πάρα μόνο το οτι θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που απαρτίζουν τη διαδικασία προώθησης και προβολής μιας ιστοσελίδας, ενός προϊόντος, μιας υπηρεσίας.

Στην WEBINTERNET.GR θέλουμε να σεβαστούμε την δύσκολη οικονομική συγκυρία της εποχής που διανύουμε, και για αυτό διαχωρίζουμε την θέση μας απο τον ανταγωνισμό μας και προσαρμόζουμε την υπηρεσία του SEO με κάτι διαφορετικό απο οτι υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Δεσμευόμαστε να μήν χρεώσουμε τους πελάτες μας εάν δέν υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα στο search engine optimization. Χρέωση θα υπάρξει μόνο εφόσον πετύχουμε την κατάταξη του πελάτη μας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων.

Δείτε τί περιλαμβάνει το web promotion ενός site στο ίντερνετ και επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.

Internet Marketing

Αύξηση ορατότητας και επεκτασιμότητας

Το INTERNET MARKETING είναι το online promotion (το online marketing) κάθε φυσικού προσώπου ή επιχείρησης καθώς και των προϊόντων και των υπηρεσιών που διαθέτει και είναι μέρος της προώθησης μιας ιστοσελίδας στο ίντερνετ. Για την διαδικασία του promotion χρησιμοποιούνται διάφορες στρατηγικές και τεχνικές που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν το Search engine submission – Directory submission, το Social media marketing, και το Email marketing.

Το καθένα τους αντιπροσωπεύει και μια φάση θα λέγαμε του promotion αφού το search engine submission χρησιμοποιείται κατα την έναρξη της διαδικασίας (που είναι αναγκαία η δήλωση της ιστοσελίδας στα search engines και στους online καταλόγους), το social media marketing που λειτουργεί ως βασικός αρωγός πλέον για την διαδικτυακή παρουσία και επικράτηση μιας εταιρείας, και τέλος το email marketing που είναι το βασικό μέσο για να υπάρξει μια συντήρηση στην επικοινωνία εταιρείας με πελάτες, ενδιαφερόμενους ή subscribers.

SEO Internet Services

Τί είναι το Search Engine Marketing;

Το SEARCH ENGINE MARKETING είναι μια διαδικασία που απαρτίζεται απο ποικίλες μεθόδους προώθησης που αποσκοπούν στη βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας, και στην ορατότητας της απο τις μηχανές αναζήτησης.

Περιλαμβάνει κάποιο, ή συνδυασμό από: search engine optimization (εν συντομία seo), προβολή διαφημίσεων επι πληρωμή, και πληρωμένη εμφάνιση στα search results.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Τί περιλαμβάνει η Κατασκευή Ιστοσελίδων;

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει την δημιουργία ή ακόμα και την αναδιαμόρφωση μιας ιστοσελίδας για να μπορέσει να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή επίδοση της.

Σε μια σωστά δομημένη ιστοσελίδα μπορεί να επιτυγχανθεί μια πιο αποτελεσματική παρουσίαση και προβολή προϊόντων και υπηρεσιών.

Internet Marketing

Πώς επωφελούμαι απο το Internet Marketing;

Το INTERNET MARKETING παίζει σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη και την περεταίρω επιτυχία μιας διαδικτυακής προώθησης.

Περιλαμβάνει την χειροκίνητη κοινοποίηση του προβαλλόμενου website σε όλες τις κύριες μηχανές αναζήτησης και online καταλόγους, καθώς και το απαιτούμενο marketing σε social media και ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Social Media Optimization – SMO

Αποτελεσματική χρησιμοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Το SOCIAL MEDIA OPTIMIZATION – ή εν συντομία SMO, προσδιορίζεται ως ένα set από μεθοδολογίες που μπορούν να εφαρμοστούν για την επίτευξη δημοσιότητας μέσα από την χρησιμοποίηση των Social Medias.

Η διαδικασία περιλαμβάνει τη δημιουργία και τον χειρισμό προφίλ σε SITE ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ και online κοινοτήτων, όπως είναι για παράδειγμα το FACEBOOK και το TWITTER.

Ο στόχος είναι η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ από αυτής που μπορεί να επιτευχθεί από τις αναζητήσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά στα search engines. Επίσης, επιτυχημένη παρουσία στα Social Media, συνεπάγεται και ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, αφού το SOCIAL MEDIA OPTIMIZATION (SMO) είναι μια διαδικασία συμπληρωματική του SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (SEO).

Σε επίπεδο επιχειρήσεων, για μια επιτυχημένη κοινωνική δικτύωση ενδείκνυται η διαρκής επικοινωνία με τον πελάτη και το στοχευόμενο target group, ενώ εφαρμόζονται και κάποιες μέθοδοι που περιλαμβάνουν τη δημιουργία και τη χρήση RSS Feeds, Social News και Sharing Buttons. Επίσης, σε δεύτερη φάση πραγματοποιούνται και συμπληρωματικές ενέργειες προώθησης και εφαρμογής search engine marketing, που περιλαμβάνουν BLOG POSTS και FORUM POSTS, αλλά και τη συμμετοχή σε άμεσα συσχετιζόμενες με το ύφος και το αντικείμενο συζητήσεις.

avatar

Georgia

Στη μάχη της επικαιρότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.